Ти ме обичаш и искащ да бъда
покорна, мила, тиха и добра
Не чакай! Недей се надява..
Търси другаде тази жена!
Аз мога да бъда ревнива
да паля, да бъда пожар
Ще бъда аз пламък и сила
заключена в пепел и жар
Ще бъда и нежното цвете
но мога да бъда и трън,
усмивка ,болка, ласката в ръцете ти
огнище след дългия път
Да, всичко това аз ще бъда!
Една дива свободна магия...
Но нивга не ще се превърна
в една укротена стихия!
© Росица Георгиева Всички права запазени