Носи багри на дъгата
есента - жена на средна възраст:
зряла, щедра и богата,
с ароматен дъх на нежна дързост.
И с душа от старо злато
тихо рони чувства листопадни...
Знае - времето крилато
ще й прати зима безпощадна.
© Вилдан Сефер Всички права запазени