Сакрален храм е женската душа
и необятна чувствена вселена.
Отсъди Бог: “ Ще бъде майка тя,
жената, от реброто сътворена!“
Събра небето в нейните очи
и с любовта сърцето й изпълни.
Валят сълзи, когато я боли,
а гневът й ги превръща в мълнии.
За нея са се водили войни,
възпяна е от множество поети.
На красотата кой ще устои?
Жена! Магия в образа й свети!
© Nina Sarieva Всички права запазени