Нали сте мъже, защо тогава се държите като женички,
обиждате се дори от най-простите безсмислени шегички!!
Като не ви изнася се оттегляне, ах, как само за глупости се впрягате!
На един мъж не е присъщо да мрънка и да се обяснява,
той трябва с жената да се съгласява,
защото ако има поне малко прозрение, ще разбере,
че дори думите и да го нервират, тя към него няма лошо намерение.
Така е, истинският мъж изчезва, факт, който от всички нас се пренебрегва.
Мъжете са по-раздразнителни от нас жените, ах, колко жалко за тях, горките!!!
Живеем в напълно женски свят, хленчене и писъци, пак и пак, и пак...
Уж интелигентни и красиви момчета, добре се вписват в ролята,
с извинение да бъдат "пич*та"!!!
Искам с думата мъж да свързвам силата, а не слабостта,
искам да чувствам закрила, а не самота ...
Искам просто мъжете да бъдат мъже, жените - жени,
стига със тези размени на ролите ни!!!
© Виктория Тодорова Всички права запазени