Жените са родени да бъдат Обичани,
а мъжете просто трябва това да го правят....
Любовта не започва и не свършва с' събличане,
но мнозина от нас сякаш, че не го знаят...
Ех, момичета, не е лесно да ни търпите,
че забравяме дати и се правим на глупави.
Не прочитаме често думите ви в очите
и очакваме... бонуси... след жестове хубави.
Днес денят да е ваш е съдбата орисала,
но не трябва ли в' всичките ви такива
да се чувствате прими, безценни, Обичани,
че жената е истинска, щом се чувства щастлива!
08.03.2024.
***
Честит празник, момичета!
*****
© Георги Каменов Всички права запазени