Нахранена с хайвер от своите грешки
тя чувства ситост, явно премълчана,
и търси смисъл в нечий бряг отсрещен,
но в крайна сметка пак сама остана.
С доверие, пречупвано стократно,
нахлузила усмивката дежурна,
с издигнати бариери безвъзвратно,
тя няма как към глупост да се втурне.
© Виктория Тасева Всички права запазени