Сипах си във чашата Спокойствие
и капнах капки Равнодушие.
Сега така ми се живее –
не искам в душата никаква тревога.
Попитах и за коктейла Безразличие,
но не винаги дозата улучвам –
един път се оливам,
а друг път името му сменям.
Но откакто наливам си Чувствителност,
усещам всеки поглед впит във мене.
И макар до дъно чашата да не изпивам,
усещам – като нож ме режат.
От житейските коктейли си отпивам,
но този с името Любов най-вече аз харесвам.
Наздраве! - нова чаша си наливам
и на екс от всичко пия без да изтрезнея!!!
© С обич от мен за вас Всички права запазени