Къде сте бе, хора? Останахте ли живи?
Живи сте тялом, а духом?
Къде сте бе, хора, останахте ли живи…?
Живи в сърцето, което да обича, да раздава,
да помага, да налага само с любов!
Кажете бе, хора…?
Или можете само с омраза да изпълвате своя живот!
© Катерина Стоянова Всички права запазени