Усещал ли си самота?
Оставал ли си сам в нощта?
Загубвал ли си любовта?
Да, все тъжни и мъчителни неща!
Но радвал ли си се на воля?
Танцувал ли си под дъжда?
Притичвал ли си се на помощ, когато приятел е в беда?
Да, и това е част от реалността!
Събития преплитат се неволно,
показват съществуването ни в света
и ето, сърцето ти забива за миг по-силно при мисълта,
че си оставил след себе си следа.
Въртят се размисли в главата,
че животът кръговрат е,
в който всички чувства се редят и с една единствена сълза,
разкриваш толкова неща.
Дори и мъка да те сполети, събираш сили!
Изправяш се, сякаш огън във вените гори
и кара те да продължаваш.
Животът странен е, уви,
и в него всичко се мени!
Единствената непроменлива величина
е изборът на човешката душа.
Така че, решението е в твойте ръце
и сам избираш пътеката "Живот" къде ще те изведе.
© Йоана Рангелова Всички права запазени