10.01.2014 г., 10:11 ч.

Живот 

  Поезия
898 0 4

С живота често спорим,

често даже и не си говорим!

Животът пръв приятел ми е

и най-отявлен враг -

понякога потропва ми сърдито с крак!

 

Винаги ме пробва и анализира,

гледа вечно да ме стимулира,

всяка грешка се наказва -

правилния път сурово ми показва!

 

Но животът също силно ме обича!

Въпреки че честичко отрича,

тайно ми се възхищава,

задето никога не се предавам!

© Димитър Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??