В това явление, наречено живот
Понякога се печели, понякога се губи;
Пада се и се става...
Печелят се битки, но се загубва войната
и обратното...
Побеждава се, страдат се провали...
смеем се, плачем, омайваме се и страдаме...
Обичаме се, мразим се и накрая умираме...
но после пак се обичаме, обичаме, обичаме
аз не знам какво е живота, но знам какво
чувствам и изживявам, знам, че я чувствам...,
защото ти си моя живот...!
© Теодор Тедсън Всички права запазени