Да си пресмяташ дните...?
На кой да се отчиташ?
На себе си...?
Не виждам смисъл.
Живот... Иди го премери,
излишни трудности да си създаваш.
Живей го с няколко мечти!
Горчилка има,
споменът е сладък.
И винаги по-хубаво е от преди...
от спомена по-хубаво е просто да те има.
© Петя Борисова Всички права запазени