Живото мълчи.
Лекьосан,
лек вятър,
Фройд – педал.
Изгрява
денят пак:
за мен,
за теб,
за някои – не.
Те са никои.
Снимки
без сенки...
Добрината сгрява,
злото настървява,
тежко може и да натъжи.
Споменът се точи
без очи,
кажи ми, моля те,
мълчи.
6октомври09
софия
© Братан Всички права запазени