Ах, това ли е животът?
Един момент, един сезон?
Едно препятствие, което
завършва със злокобен стон.
Ах, това ли е животът?
Да бъдеш като дървесно листо.
Като него вятърът ни брули
и ни грее сутрин слънцето.
Ах, това ли е животът?
За всеки е загадка, енигма.
Живеейки, всеки се чуди
"Тук съм, какво да постигна?"
Да, това е животът!
Приключение, Ад или Рай..
Всеки избран е нарочно.
Но защо и как - разгадай!
© Мира Всички права запазени