Никога недей да казваш че обичаш,
ако няма чувства в твоето сърце,
никога недей след другите да тичаш,
като безпризорно и ненужно псе!
Нека да си трън на другите в очите,
да разпалваш завистта им от веднъж,
и да внасяш смут и ярост във душите,
иначе ще те размажат отведнъж!
И бори се ти, дълбай, постигай
целите си, независимо къде и как.
Съдбата само смелите настига,
а не хората живеещи във страх!
03.06.2017
© Красимир Тодоров Всички права запазени