Тази вечер барман е ЖИВОТЪТ!
Ще ми приготви коктейл –
на вкус ми каза, че ще е малко странен -
ту горчив, ту сладък…
Сипа в шейкъра мъничко щастие,
после 2-3 сълзи,
после добави 20 грама усмивки
и разбира се - малко лъжи!
После сложи и стръкче приятелство,
и две-три щипки омраза…
След това малко уиски – за градус
и малко предателство!
И коктейлът почти беше готов!
Изсипа го в празната чаша,
сложи резенче любов,
чадърче самота за украса и
ми го поднесе с две думи: „На екс!”
Наздраве, мой мили бармане!
Ще пия до дъно!!!
© Петя Всички права запазени