Открих любовта, сега какво следва
все още съм леко влюбена, но и загубена.
Но съм сигурна искам да си тръгна.
Къде ще ме отведе, освен под пръстта всичко това.
Нужно ли е да остана.
Раждаме се сами и умираме сами.
Няма за какво да се доказвам
след като ще си отида.
Оставих следа в двама-трима.
Всичко беше за любовта, личността.
Излях сълзи, видях щастие
видях всичко и изживях.
Напразно беше да събирам ценните хартижки.
Ще ги заровя с мен, под мръсната земя, пръстта.
Напътувах се, видях. Бях! Всичко.
Хора, Свят, Планета, Пари.
Бог.
Тази нощ с последен дъх те целувам и те лишавам от моето присъствие!
Ще се видим някъде там,
между вечността и спомените от живота.
© Въображение Всички права запазени