Когато се усмихваш, си добър –
(това е най-човешката проява).
Дори да имаш някакъв кахър,
забравяш го и по-леко ти става.
Усмивката е прошка, обич, радост...
Отваря и заключени врати.
Дори когато мълчаливо страдаш,
една усмивка подари и ти.
© Елица Ангелова Всички права запазени