Как да ти кажа,
че се чувствам сама,
когато съм заобиколена
от цели ята?
Как да ти кажа,
че не знам какво правя,
когато работа след работа
все си намирам и се товаря?
Как да ти кажа,
че се чувствам грозна,
като чувам само -
ти си много шикозна?
Как да ти кажа,
че сърцето ми е станало лед,
като навсякъде ми казват -
ти си голям слънчоглед?
Как да ти кажа,
че търся опора,
като шеф съм
и всички трябва да преборя?
© К. И. Александрова Всички права запазени