Каква съм аз?
Не знам дали разбираш каква съм точно АЗ.
И все пак мен избираш - явно нещо в мен намираш.
Няма аз да крия своята стихия,
какво обичам и какво мразя,
какво отхвърлям и какво пазя.
Ще бъдат ясни мойте зле скроени рими
и повярвай, няма да са мними!
Обичам да живея, да, на пълна пара,
но разбери... сърцето ми ме кара.
А твойта гара не е спирка,
а път нататък - хайде, влакът свирка!
Казваш, че съм срамежлива.
Не, не съм такава - обичам хорска врява.
Но вътрешно крещя, когато видя чувства лични
да се споделят с хора лишни.
Разбери, стене ми душата,
когато материята убива красотата!
© Ники Всички права запазени