21.11.2005 г., 18:12 ч.

какво е есента? 

  Поезия
929 0 0

Трева зелена

златни клони

слънце грее

безоблачно небе

няма вятър

паднали листа

по алея златна

вървиме ти и аз –

идва есента.

Тревата изгоряла

мъртви клони

паднала слана

облак буреносен

вятър северняк

мътни локви

по алея кална

разделяме се ти и аз –

това е есента.

© Пламена Огнянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??