24.12.2013 г., 14:03 ч.

Какво е любов 

  Поезия » Любовна
645 0 2

Какво е то, любов?

Чувството греховно,

заплащано със сълзи?

Нима това описва

всичко свято за един човек?

 

Неволно мъча се да проумея

дали ще дойде и при мен,

дали ще ми почука на вратата

или просто от пръв поглед ще се разбере?

 

Въпроси от живота пълно,

но на този отговор не зная,

а дори ще си призная,

че искам да узная

тайната на тъй желаната любов.

 

И без повече да гадая

или пък да си вещая

моля Бог да я опозная,

дори със нея да съм до безкрая!

 

© Теодора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??