11.07.2008 г., 15:13 ч.

Какво е това? 

  Поезия » Философска
725 0 5
Знам ли...

Вчера исках да умра,
а днес ми се живее...
вчера изгубих приятел,
днес намерих любим...
вчера от сърцето ми струеше болка,
а днес от щастие прелива...
е... защо съм тук,
какво ми има?...

© Виолета Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??