Вървя по своя път трънлив -
чудя се кога ще дойде краят.
В тоя мъртъв свят лъжлив
хората истината не знаят.
Много болка има в сърцата -
един гине днес, друг - утре,
падат даже някои от децата,
за едни е залез, за други - утро.
За да сме силни - да си помагаме,
любов, състрадание нека проявим,
инак на гибел ще се излагаме,
когато пред нашия Отец се явим.
© Георги Всички права запазени