9.07.2009 г., 10:15 ч.

Какво остана 

  Поезия
382 0 2

           КАКВО ОСТАНА

 

Любов раздавах с пълни шепи.

Последната я грабна черна врана.

Днес не виждам със очите слепи.

Сега се питам, какво остана?

 

Душата си пилеех като Крез.

Сега е рана върху рана.

От мен измести поглед Зевс.

Животът ми кръст остана...

© Мимо Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??