Какво се случва, когато ти се плаче,
а дори сълза не пада от очите ти.
Когато си забравил какво е да се смееш,
а някой да е влюбен в усмивката ти.
Какво се случва, когато няма смисъл
да отвориш очите си за новия ден,
когато щастието наоколо тича,
но никога не идва при теб.
Какво се случва, когато е безмислено
да вярваш, че си някой друг,
когато всичко е лошо измислено
и ти си този, който винаги губи.
А всичко, което би желал
е една протегната ръка,
която да казва "Има смисъл,
щом съм с теб докрая на света!"
© Сюзън Смърт Всички права запазени