Нарекох картината "Някой да угаси небето"... Имам такава фотография, но реших да нарисувам този изгрев с новите си четки и бои в компютъра.
Отдавна се каня да го направя... Надявам се да ви хареса!
Б.
Някой да угаси небето?!
Ранобудните облаци
с белите си ризи
запалени
тичат…
Тичат към морето!
***
Облак, изчервен
от пурпурната Слънчева
целувка,
остава на небето…
От изгрева пленен.
Б.Калинов
19.09.2011г
Пловдив
© Борис Калинов Всички права запазени
Б.