13.09.2016 г., 20:48 ч.

Кармен 

  Поезия » Друга
428 1 0

Пламъкът в сърцето очаква любовта.

Алените устни запяват песента.

"Oiseau rebelle"- цялата Севиля слуша твоя глас.

 

Мотивът на съдбата отново зазвучава.

Кармен, най- свободната от всички!

Обречена е тази красота.

 

Кармен, картите го прогадаха.

Не ще отстъпи никога сърцето.

Свободна се роди, свободна и умря!

© Мария Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??