Вечер. Приятели. Тих ресторант.
Музика. Салати. Ракия.
На стената картина . Мисъл. Талант.
Пие ме. Просто ме пие!
Момиче притихнало върху скали.
Букет изтървала ръката.
Нещо разбито. Нещо боли.
Косите И галят земята.
Само картина, а тъй подлуди,
туй, що тупти под ребрата.
Камъкът хладен на тези скали,
мен ми тежи на душата...
© Красимир Дяков Всички права запазени