Като двигател стар на Лада Нива
15.06.2009
Разхлопа се сърцето ми нещастно,
като двигател стар на Лада Нива...
За теб това е някак ефикасно,
така ще вярвам на очите ти лъжливи!
Ала за мен това е, може би, опасно!
От сърцебиене инфаркт се получава!
А всеки път ти вярвам някакси пристрастно,
в замяна пак лъжите си ми даваш!
Дали сърца разбити някой ремонтира?
Че мойто вече плаче за ремонт!
Кръвта във вените ми като масло запулсира,
а като стачка във сервиз ти правиш ми бойкот!
© Erato Eratova Всички права запазени