24.05.2012 г., 13:47 ч.

Като кокошките 

  Поезия » Философска
362 0 2

       

  Като кокошките

 

Като кокошките

 ровичкаме  боклука

за няколко трохички

 щастие и хляб...

Но докога и за какво

ний все се  бъхтим тука,

за да  прескачаме

един и същи праг?!

      11.09.1979 г.

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??