Какво направихте за мен?
Сякаш днес беше като първи ден!
И отново със вас се запознавам!
Отново се сприятелявам.
Все още аз ви опознавам!
Много време мина откакто съм приятелка с вас
И от това много се радвам аз.
Как да ви благодаря?
Тези редове да ви подаря.
© Нина Петкова Всички права запазени