21.08.2009 г., 22:04 ч.

Като тях 

  Поезия » Друга
595 0 5



По лазура -

нахвърляна бяла дантела,

с вплетени

нишки слънчево злато.

Птици на воля издигат се,

с пируети се спускат,

аромат от цветята отпиват

и пак нагоре

в синевата се реят.

 

И аз като тях,

ако можех да литна...


 

 

 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??