Ролката се завърта отново.
Отрежи! И пак нова видеолента.
Ти сам режисираш филма си!
Но кога ли си следвал режисура,
или дори актьорско майсторство?
А дори и да си, какво си научил,
ако една лента не ти е стигнала
да осъзнаеш грешките на аматьора?
Ролката се завърта отново.
Отрежи! И още, и още видеолента.
Ти сам режисираш филма си,
но си и главен актьор, и продуцент,
и гримьор, и дори чистач
на своята малка студийна тоалетна...
© Александър Тодоров Всички права запазени