1.11.2012 г., 12:37 ч.

Класически опит 

  Поезия
542 0 2

Реших да бъда днес поет,

на музата слуга смирен

и да започна този ден

с един класически сонет.


Но не като псувня през плет

от селския пиян гамен

написаното тук от мен

ще се чете във интернет.


Във жанра Шекспир е класик!

Да бъда вечния лаик

за мен съдбата е решила.


Но не във превод на Свинтила

четете този вял сонет -

написал съм го ред по ред...

 

© Димитър Никифоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??