18.11.2017 г., 9:38 ч.

Кога входната врата ще се отвори? 

  Поезия » Друга
553 0 1

Кога входната врата ще се отвори?
През тъмни коридори ще премине,
към ключа ръката ще протегне
и светлината, мрака да огрее.

 

Кога входната врата ще се отвори?
Лъч надежда да премине,
озарявайки вечна тишина,
огряващ тъмен път,
водещ до следваща врата.

 

Кога входната врата ще се отвори?
За да намери това което, търси...
опипвайки в мрака онова,
което ще я вкара в светлина.

 

Кога входната врата ще се отвори?
Мрака ще угасне в самота,
лъч проблясва, озаряващ всичко...
стоплящ околните стени,
отразяващ следващи мечти.

© Джимбо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??