в памет на едно 21-годишно момче
Когато болката в очите ти извира,
когато сълзите заседнали са там,
когато мъката в сърцето ти пулсира
и в теб бушува страшен ураган,
когато думите са бледи да изкажат
това, което във сърцето си таиш,
не ти остава нищо друго
освен дълбоко да се поклониш!
© Анна Дюлгерова Всички права запазени