12.11.2008 г., 6:36 ч.

Когато падна 

  Поезия » Любовна
500 0 2
 

Ще трябва ли да се предам, когато падна?

Или да продължавам да се боря?

Не мога ли насън да си поплача?

Че живота си живея по неволя...

 

Не мога ли очите си да скрия,

за миг да позабравя, че съм тук?

Не може ли да се спася с магия?

От скърцаща врата се чува звук...

 

А някой пак от миналото вика...

И спомените все към мен се влачат...

Понякога е трудно да не дишам...

Понякога е трудно да не плача...

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • 6 от мен!!!Мисля,че трябва да се бориш...
  • Много трудни въпроси задаваш. Но стихотворението е хубаво.
Предложения
: ??:??