Когато сам си
Когато сам си, никой не те обича.
Когато сам си, гледаш света около теб.
Когато сам си, потъваш в своите мисли.
Мисли, които може и никога да не бъдат чути.
Когато сам си, а искаш да прегърнеш някой.
Когато сам си, непрекъснато се взираш през прозореца,
търсиш някой, търсиш нещо, търсиш погледи.
Когато сам си, даваш си сметка, че си излишен.
Когато сам си, а никой не може да те разбере.
Когато сам си, а искаш да изкрещиш на глас.
Когато сам си, а никой не иска да те чуе.
Да. Когато сам си - толкова много боли.
Когато сам си, сърцето ти нежно кърви.
Когато сам си, искаш болката да отшуми.
Когато сам си, всичко пропада, нали?
Когато сам си, вземи китарата и посвири,
преди сърцето ти отново да закърви.
О, приятелю, плачи, когато сам си, никой няма да усети.
О, приятелю, помни, когато сам си, аз мислено ще съм до теб.
© Андрей Иванов Всички права запазени