Когато сме сами, без други хора,
целувам аз жена си в асансьора!
И лек,
успешен ден й пожелавам!
И сам на работата се явявам.
А там
с проблеми разни се разправям
и за жена си там съвсем забравям!
Но моята
целувка си е с нея
и през деня я радва и я грее!
Любов
на всички хора пожелавам
и от сърце такъв съвет ви давам:
"Когато сте сами, без други хора,
целувайте жена си! В асансьора!"
© Ангел Чортов Всички права запазени
Благодаря ви!