Когато те прострелят – не боли.
Тя, болката, се появява късно.
И само ако ти ù позволиш,
със острите си нокти те разкъсва...
Когато си прострелян и търпиш...
...и болката си с воля покоряваш,
ти в нея можеш да се потопиш,
ала пред нея да не се предаваш!
Когато те прострелят и замре
на обичта обсебващото чувство,
разбираш всъщност колко е добре,
че в точния момент те е напуснало...
© Георги Ванчев Всички права запазени