Кой
Някой мечтае! Някои нямат мечти!
А светът се върти, но защо е така?
Никой не знае! Знаеш ли Ти?
Знаеш ли колко Обич Обич не среща?
Знаеш ли колко тихо е в тишината?
Знаеш ли кой и кога светлината посреща,
сигурен, че над него заспива щастлива зората?
Онзи, който заспива бездомен и гладен
под дъжда от куршуми...
знаеш ли, той не заспива, той умира...
и не вярва на думи.
Кой може да спре въртележката?
Някой мечтае! Някои нямат мечти!
А светът се върти, но защо е така?
Никой не знае! Знаеш ли, Ти?
http://vbox7.com/play:dcb1de36
© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени