Като съдрана кожа
душата ми увисна
...под сайванта...
като на пеленак
ми взеха бибероната
залъгвайки ме с
орехче...
като охлюв без черупка
съществото ми се влачи.
като зомби тропам по вратите
тропам за любов..!
...но никой не отваря...
© Христо Манчев Всички права запазени