На Коледа се случват чудеса
и нека в дома ни усмивката да грее,
а чудо, чудо е света,
в който ние с вас живеем.
Поглеждаме с малко мъка пак назад,
към старата поредната година,
с надежда чакаме щастлив обрат
и сбъднати мечти да има.
А днес е празник, нека радост ни обзема,
че път не знаем колко ни остава,
за всички хубави моменти, оставили следа във времето,
за всичко спиращо дъха
наздраве!!!
© Георги Пенчев Всички права запазени
Произведението е участник в конкурса:
Целият свят е пълен с чудеса, но ние сме дотолкова свикнали с тях, че ги приемаме за нещо обичайно »