Коледа
Тази нощ в камината
бъдник дълго ще гори.
Да е честита Годината!
Нека бъдем добри!
Бог ще слезе на трапезата.
Ще ни благослови.
Мир да има в Родината!
Нека бъдем добри!
Пожелавам на всички много любов и топлина
в нощта на Коледа! Бъдете щастливи!
Rozza
© Радка Миндова Всички права запазени