Колко хубава е Тя!
Търсиш, искаш да си с нея,
вярваш, тя ще е до теб
и надеждата остава,
любовта е твоят лек...
Всеки някак я желае
и показва ни го тук,
във картини и колажи,
в стих, есета, с песента...
Снимай я, не се отказвай,
други търсят я с очи,
наслаждават се и чакат
нови творчески мечти...
Всеки може да я види,
всеки може да твори,
помисли си и опитай,
никак, никак не боли...
Гледай, слушай и чети,
докосни онези мечти,
потърси и любовта,
колко хубава е тя!...
© Вал Герх Всички права запазени