24.07.2013 г., 8:24 ч.

Колко малко ми трябва... 

  Поезия » Друга
1979 0 8

Колко малко му трябва на човек,

за да бъде щастлив?!

Един поглед - и топъл, и мек,

и приятен, добър, доверчив...

 

Колко малко ти трябва на теб?!

Доза смях и приятелска длан,

две очи със любов да те гледат

да не бъдеш във тъмното сам!

 

Колко малко ви трябва на вас?!

Сладка дума, слънчева нощ?!

Начертана любов без компас,

нарисувано земно кълбо?!

 

Колко малко ми трябва на мен?!

Само всичко... не свивай очи!

Аз не съм някой алчен гамен

щом "всичко" за мене си ТИ!!!

© Ирина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??