Накъде, за бога, отиде този свят?
Глезотии, чалга и никаква власт!
Конформисти навсякъде се врат.
Никого никога няма да разтърват.
Преструват се че са ,,някой друг''.
Какво печелят? Кого ще заблудят?
Всички сте еднакво заблудени хора.
Не знаете какво и колко мога.
Подценявайте ме. Продължавайте!
След редовете мои ще се разкаете.
Скромността е добродетел.
Не мога да ù бъда аз владетел.
Мачкай различния до теб
и ми кажи какво постигна.
Не заслужаваш моя поглед
защото най-жестоко ме ритна.
Мачкай, мачкай! Продължавай!
Колко си ти жалък отстрани.
Колко прозрачен в своите мечти.
Искаш само някой да кърви.
Виждаш някой с потенциал.
Завиждаш! Аз съм го видял.
Включи си главата и се осъзнай.
По погрешен път си поел! Признай!
© Добрин Колев Всички права запазени