Копирай всяка моя стъпка,
за мен проблем не съществува...
За миналото не ревнувам,
а бъдещето ме лекува!
Копирай моята усмивка,
сложи я гордо на лицето,
прави каквото ти се иска,
но аз го правя със сърцето...
Копирай мръсния ми поглед
и стреляй по невинни хора,
убивай и заравяй всеки,
но сам е равно на умора...
И диагнози не поставям,
не съм ти доктора досадник,
Но знам какво сега боли те -
забито копие във задник...
© Йордан Ботев Всички права запазени