11.08.2015 г., 20:36 ч.  

Коса 2 

  Поезия » Любовна
286 0 0

Моето слънце ме огрява,

усмивка на уста се появява,

като небесата сини невинна -

тя поражда замечтаност силна!

 

Косата и е нежна като коприна,

но завинаги далеч от мен замина!

Дъждът обилно си вали навън,

мечтата ми остана само сън!

 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??